21Mind

Over

Marleen Loudon-de Bruijn

Advanced NeurOptimal® Neurofeedbacktrainer

Na jaren als jurist te hebben gewerkt en vervolgens een periode van full-time moederschap besloot ik een andere richting op te gaan. In 2010 heb ik de opleiding gevolgd voor Transformational Coaching bij het MMS Institute onder leiding van Chérie Carter-Scott. Daarna heb ik mij gespecialiseerd tot jeugdcoach bij de Stichting Emergo. Tijdens deze opleiding heb ik het Systeem voor Individuele Motivatie Analyse (SIMA) geleerd. Stichting Emergo was één van de eerste instanties die zich bezighielden met het begeleiden van adolescenten op het gebied van profiel- en studiekeuzes.

In 2021 kwam ik in aanraking met neurofeedback. Ik zag mensen om mij heen die er opzienbarend positieve ervaringen mee hadden. Daarnaast zijn de effecten ook bijna altijd blijvend. Hoe bijzonder is dat. Het heeft mij gesterkt in mijn overtuiging om mij verder te scholen in de neurofeedback en ben nu Advanced NeurOptimal® Neurofeedbacktrainer (sinds juni 2022).

"Na slechts enkele sessies merkte ik al veranderingen. Meer aandacht, minder irritaties en een open blik. Mijn man en gezin deden de rest, namelijk door mij aan te moedigen nog een tijdje door te gaan met neurofeedback."
Lane & Amanda
Client
"Na de neurofeedback leef ik veel meer in het nu. En ik wil niet anders meer. "
Lane & Amanda
Client
Na slechts enkele sessies merkte ik al veranderingen. Meer aandacht, minder irritaties en een open blik. Mijn man en gezin deden de rest, namelijk door mij aan te moedigen nog een tijdje door te gaan met neurofeedback.
Lane & Amanda
Client
Na de neurofeedback leef ik veel meer in het nu. En ik wil niet anders meer.
Lane & Amanda
Client